HOIDOT

 

HYDRAFACIAL
HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.
Lisää hoidosta tästä.


ION SPA KEHONPUHDISTUS
Niin ravinnon kuin hengitysilmankin kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita, jotka ajan mittaan aiheuttavat erilaisia kipuja, vaivoja ja sairauksia. Koneellinen puhdistus poistaa elimistöstämme ei-toivottuja aineita ja auttaa soluja, kudoksia ja elimiä toimimaan paremmin.
Lisää hoidosta tästä.


DERMA CLEAR - VALOIMPULSSIHOITO pysyvään karvanpoistoon
Hoito on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Lisää hoidosta tästä.


MIKRONEULAUS

Mikroneulaus –terapiaa käytetään ihon anti-aging –hoidoissa, selluliitin käsittelyssä, raskausarville, muille arville ja hiusten lähtöön sekä miehille että naisille. Lisää mikroneulauksesta tästä.

 

MIKROKUORINTAHOITO
Tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa erilaisia ihon erityisongelmia tai tehostaa normaalin ihon toimintaa ja puhdistumista. Lisää mikrokuorintahoidosta tästä.

 

LÄMPÖNEULAUS
Hyvästi Couperosa ja luutasuonet!
Uutuus, joka poistaa nopeasti ja tehokkaasti häiritsevät pintaverisuonet vartalolta ja kasvoilta. Lisää lämpöneulauksesta tästä.


BION -TUOTESARJA
BION - tuotesarja on tieteellinen ihonhoitosarja, jonka valmistuksessa on hyödynnetty biokemian asiantuntemusta. Lisää tuotesarjasta tästä.

 

DENOVA PRO
Ihonhoitosarja, jossa yhdistyvätkorkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa. Sarjasta lisää tästä.