MIKRONEULAUS

Mikroneulausterapiaa käytetään ihon anti-aging -hoidossa,selluliitin käsittelyssä, raskausarville, muille arville ja hiusten lähtöön sekä miehille että naisille.


MITEN MIKRONEULAUS TOIMII?
Mikroneulausrullissamme on 540 erittäin kapeaa 0.20mm neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Muissa markkinoilla olevissa rullissa on neulojen paksuus 0,70mm ja niitä on jopa puolet vähemmän.


KENELLE?
Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille, kuten ihon vanhentumisen merkeille (rypyt ja juonteet), arville (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiolle. Hoitoa ei suositella mikäli sinulla on atooppinen iho, diabetes, ruusufinni, ihottumaa tai tulehdusta iholla.


TÄYDELLINEN IMEYTYMINEN!
Mikroneulauksessa ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkitsevästi ihon kuntoon.

Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.
Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että neulaus paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät, kuten IPL- tai muut hoidot.